Supplementen versnellen

Supplementen versnellen

In het leven om u heen gaat alles steeds sneller, er wordt  minder tijd besteed aan de kleine dingen of dit moet in een snel proces worden gedaan waar niet te veel hinder van ondervonden wordt. Dit zal op een gegeven moment fout gaan aangezien er maar 24 uur in een dag zitten en er niet meer van komen. Mits er een middel komt dat je 2 uur kunt slapen en helemaal bij geslapen bent.

Tot die tijd wilt iedereen veel geld, een gelukkig leven en alles wat daarom heen hoort. Een gezond lichaam komt steeds vaker op een 2de plaats. Dit is zonde. Als men er meer over zou na denken dat het lichaam de reden is dat zij alles kunnen doen zoals het gedaan wordt en dit zich geheel zouden realiseren, dan zouden ze veel beter voor hun lichaam zorgen.

Er is ook een groep die net zo wilt zijn zoals de modellen in de magazines. Helemaal afgetraind en altijd met een mooie lach en de nieuwste outfits. om telkens de nieuwste outfits te kopen is erg duur. Maar een gezond en mooi lichaam is niet te veel gevraagd. Elke dag 30 minuten tot 90 minuten sporten en de eerste stappen zijn alweer gezet. Vervolgens komt het eten. Er moet gezond worden gegeten. Als dat ook volbracht is dan kan het proces versneld worden met supplementen. Er zijn honderden verschillende supplementen. Dat kunnen simpele  vitamines zijn of testosteron boosters voor de echte bodybuilders. De beginnende sporter kan beter beginnen met alleen eiwitten en creatine en eventueel een multi-vitamine (niet nodig wanneer genoeg fruit wordt gegeten.

1