Knevel en van den Brink en hun gasten

Het is zomer en tijd voor andere programma's op televisie. Zomer is de tijd om buiten te zitten en te genieten van het heerlijke weer. Toch kijkt bijna iedereen ook televisie in de zomer. Het is fijn als je toch op de hoogte blijft van het laatste nieuws en een prima manier om te ontspannen. Daar spelen de programma's natuurlijk ook op in. Zo is er in de zomer altijd Knevel en van den Brink. Dit programma wordt alleen uitgezonden wanneer andere programma's een tijdelijke stop hebben en is daardoor maar enkele weken per jaar op televisie. Toch kunnen ze in deze weken een leuk programma neerzetten omdat Knevel en van den Brink gemist elke werkdag te zien is.

Het programma Knevel en van den Brink

De opzet van het programma is eigenlijk heel eenvoudig. Er zijn twee presentatoren die het gesprek leiden, maar zelf voornamelijk op de achtergrond blijven. Degene die in de belangstelling staat is namelijk de gast. Knevel en van den Brink lijkt qua opzet wel een beetje op andere praatprogramma's, zoals Pauw en Witteman. Het is alleen een programma van de EO dus er wordt ook aandacht besteed aan het geloof en verdieping. Verder komen er ook vaak politici en mensen uit de zakenwereld op bezoek. Het is geen sensatie programma, maar er komen wel eens bekende muzikanten of acteurs langs. Knevel en van den Brink is leuk om meerdere redenen:

  • er komen diverse gasten
  • er is ruimte voor verdieping
  • het wordt op een handig tijdstip uitgezonden
  • de presentatoren zijn fijn om naar te luisteren

Knevel en van den Brink zorgt voor een fijne afwisseling in de zomer. Hoewel andere programma's in de zomer stoppen, kan je het nieuws blijven volgen en zorgt het programma ook voor de nodige verdieping. Kortom, de ideale manier om de laatste uurtjes van een heerlijke zomeravond te vullen. 

1