Hoeveel mobiele data bij het goedkoopste telefoon abonnement?

De hoeveelheid internet die je elke maand op je mobiel gebruikt, verschilt per persoon. De een werkt graag onderweg op data, of kijkt filmpjes in de trein, de ander gebruikt internet op de telefoon maar af en toe en verbindt liever met Wi-fi wanneer dit mogelijk is. Als je op zoek bent naar het goedkoopste telefoon abonnement, is het daarom handig om mee te nemen hoeveel mobiele data je nu eigenlijk per maand wilt gaan gebruiken. Het is namelijk overbodig om te veel te betalen voor je abonnement, terwijl je elke maand honderden ongebruikte MB’s overhoudt. In dit artikel helpen we je verder met het vinden van het goedkoopste telefoonabonnement dat aansluit bij jouw internetverbruik.

Hoeveel mobiele data heb ik nodig?

Gemiddeld gebruikt een consument ongeveer 500 MB internet per maand. Bij studenten ligt dit getal iets hoger, omdat zij vaak gebruik maken van populaire apps die veel data verbruiken. Een gemiddelde student gebruikt dan ook 1000 tot 1500 MB per maand. Natuurlijk kun je ook voor jezelf een beetje inschatten hoeveel internet jij per maand nodig hebt. Heb je veel toegang tot Wi-fi, of gebruik je internet op je mobiele telefoon eigenlijk helemaal niet zo vaak, dan heb je natuurlijk ook niet zo veel nodig. Wil je graag vaker onderweg aan het werk, of heb je vaak weinig of slechte toegang tot een draadloze verbinding, dan kun je overwegen om een grotere bundel aan te schaffen.

Vind het goedkoopste telefoonabonnement voor jouw dataverbruik

Heb je een inschatting gemaakt van de hoeveelheid internet die je nodig hebt, dan kun je het goedkoopste telefoonabonnement vinden door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Je kunt de hoeveelheid data meenemen in deze vergelijking, zodat je het goedkoopste telefoon abonnement kunt vinden dat bij jouw internetverbruik past.